Welkom op de leukste operette site van Nederland RSS

poster-def

The Pirates of Penzance van Gilbert & Sullivan

Wilde woeste goven beuken tegen de houten romp van het schip. De boeg doorklieft metershoge golven. ’n Pineut slaat overboord in eindeloze diepte. ’n Vloek verscheurt zijn naam. De naam van ‘n piraat !

Op het strand ruisen zijdezachte rokken. Laten ogen je geloven in alleen het goede en zetten beknopte boezems aan tot fantasie. Er klinken namen als van boeketten. Het zijn de dochters van ’n ‘Major-General’.

De jongste piraat Frederick wil gelijk aan land en geen piraat meer zijn. En dat mag. Als hij 21 is. En vandaag is hij jarig. En wordt 21. Of . . toch ook weer niet . . . !?

‘The Pirates of Penzance ’ is entertainment boordevol verwennerij, voor iedereen die alles al gezien heeft of nog nooit iets.

En ú kunt daarbij zijn in theater Spant te Bussum!

De productie wordt professioneel begeleid door ons enthousiaste USC orkest o.l.v. dirigent Rutger van Leyden. Met kleurige aankleding door en regie van Martin Pleyte, garandeert de Gooise Operette u een prachtige voorstelling!

Deze productie voeren wij uit in de Nederlandse taal.

Kaarten zijn te bestellen via het bestelformulier Graag tot ziens!


Om de voorstelling compleet te maken, kunt u desgewenst in het Theaterrestaurant van Spant! op vrijdag en zaterdag vanaf 17.30 uur genieten van een sfeervol 3-gangen diner ad € 29,50 of van een ander gerecht op de menukaart. Reservering voor het diner rechtstreeks bij Spant! op telefoonnummer 035–6913949.